Behandlingen for krop, sind og sjæl

Behandlingen for krop, sind og sjæl

Det hele menneske

I en krop, sind og sjæl behandling arbejder jeg med det der er relevant og aktuelt for, og i dig. Den afklaring starter vi altid med og vi finder i fællesskab finder frem til, hvad fokus netop skal være i dagens behandling.

Krop, sind og sjæl er et sammenhængende hele, der påvirker hinanden indbyrdes og der vil derfor i behandlingen ofte være elementer af både samtale med fokus på tanker og følelser i forhold til psykiske udfordringer, samt kropsbehandling i forhold til forløsning afspændinger/blokeringer i kroppen. De psykiske og emotionelle udfordringer vi går og tumler med kan nemlig ofte finde på at sætte sig i kroppen. Så det er derfor i både sindet og kroppen at vi kan forløse og samle op.

Kropsbehandlingen kan bestå af en de forskellige elementer jeg mestrer eller en fin kombination af dem alle.

Elementerne kan være: samtaleterapien mixet med dybdegående kropsterapi, hvor der arbejdes med pulserende massage, akupressur samt stræk, en mere blid massage for at løsne spændringer og skabe flow i kroppen igen, og typisk vil behandlingen afsluttes med en healing, der balancerer krop og sjæl og giver ro.

De 4 elementer

I min krop, sind og sjæl behandling er en del af min metode at de bruge og blande disse 4 elementer, som jeg intuitivt bruger i arbejdet med det emne som du og jeg har fundet frem til. 

https://mettekrejberg.dk/

Kropsbehandling

Kropsterapi er effektiv behandling af fysiske og psykiske problemstillinger, gennem pulserende massage, akupressur og samtale.

Kropsterapi frigør fysiske og psykiske spændinger, og kan på den måde hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression.

Psykoterapi

Psykoterapi er at udforske sig selv – en forandringsmulighed og hjælp til at udfolde det liv, der er meningsfuldt for dig.

Jeg vil altid tage udgangspunkt i din aktuelle situation og nutidsproblematikker samt ønsker og behov, og ofte vil der også blive inddraget relevante historiske og uløste problematikker.

https://mettekrejberg.dk/

Det handler
om dig

De her behandlinger hander 100% om dig. Det som du har brug for. Det der kan løfte og lette dig.

Det handler mindre om hvad jeg gør, og hvilken metode jeg bruger. 

https://mettekrejberg.dk/

Massage

Massage bliver brugt til at behandle forskellige fysiske og psykiske symptomer samt med henblik på nærende afspænding og velvære.
Massage bruges også til at øge fleksibilitet og bevægelighed i muskler og led.

Der er tale om en blid form for massage, med lange blide strøg, og pulseringer. En omsorgsfuld og blid behandling.

Healing

Healing bygger på, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, kaldet livsenergi. Ved sygdom og lidelser kan der være blokeringer og ubalance i energistrømmen.

I healingen søges at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance. På den måde styrkes kroppens evne til at helbrede sig selv.

https://mettekrejberg.dk/

Sæt dig selv fri

Giv krop, sind og sjæl det der er brug for, og book en af disse effektive behandlinger.

Du kan starte med at booke 1 behandling. Du kan også vælge at give dig selv et forløb på 3 eller 5 gange, og arbejde med dig selv i dybden. Sætte dig selv fri i krop, sind og sjæl.

Følg med på Facebook

© mettekrejberg.dk 2024 | Behandlinger for krop, sind og sjæl | Haldrupvej 18c, Søvind, 8700 Horsens | tlf. + 45 20829250