Wellness Massage

https://mettekrejberg.dk/

Omsorgsfuld og blid behandling

Min wellness massage er god til dig, der trænger til at få masseret kroppen med henblik på at få afspænding og forkælelse.

Der er tale om en blid form for massage, med lange blide strøg, og pulseringer. En omsorgsfuld og blid behandling.

Jeg bruger massageolie i forbindelse med denne behandling og behandlingen vil vare op til 60 minutter.

Behandlingen vil selvfølgelig tage udgangspunkt i dine behov og ønsker til områder, der har behov for ekstra opmærksomhed pga. spændinger m.v.

Afspænding og velvære

Massage bliver brugt til at behandle forskellige fysiske og psykiske symptomer samt med henblik på nærende afspænding og velvære.
Massage bruges også til at øge fleksibilitet og bevægelighed i muskler og led.

Den kunne være god for dig der oplever:

  • Akutte eller kroniske muskellidelser, ømme og overbelastede muskler
  • Søvnløshed og angst
  • Hovedpine og migræne
  • Smerter i ryg, bækken, skuldre og arme.

Der er tale om en blid form for massage og behandlingen af kroppens muskler.

Ved belastninger i bevægeapparatet, om det er ved motion/idræt – stress – det daglige arbejde – eller igennem længere tids sygdom, påvirkes muskler af disse belastninger, som mærkes ved myoser/spændinger i muskulaturen, fordi muskelvævet bliver for spændt og dermed for kort, hvorfor massagen har en gavnlig og hurtig effekt.

Massage er for alle. Og ønsker du at forebygge, og opretholde en smidig muskulatur kan det anbefales med massage behandlinger 6 til 8 gange om året. Måske har du blot brug for et åndehul eller for at pleje og forkæle dig selv, og er det tilfældet er kontinuerlige behandlinger også bevidst at have en positiv effekt på både nervesystem og stress niveau. Det er tid til at koble af.

Ønsker du en dybdegående og “tag godt fat” behandling, kan jeg anbefale dig at booke en kropsterapi behandling. Den går dybere i det område du ønsker behandlet. Du kan læse mere om behandlingen lige HER.

Healing massage

Healings-massage fokuserer på samspillet mellem krop og sind, hvor traumer, stress og psykiske ubalancer ses som årsag til hovedparten af kroppens spændinger.

Ved at give healings-massagen langsomt, opmærksomt og omsorgsfuldt hjælpes du ind i en dyb afspænding. I denne tilstand vil der ofte dukke tanker, følelser, billeder og erindringer op, som knytter sig til de spændinger, der arbejdes med i healings-massagen.

Når du får en bedre fornemmelse af spændingernes årsag, bliver det muligt at bearbejde årsagen og undgå gentagelse og dermed virke afbalancerende og forløsende.

Healing-massagen anvendes ofte i kombination med samtaleterapi, men kan også stå alene.

Modtagere af min healingsmassage strækker sig ofte fra dig, der søger afspænding, vil mindske din stress, der måske er depressions- og angstramt, til dig der bruger massagen som en vej til selvudvikling og bearbejdning af gamle følelser og traumer.

Alle er velkomne. Ingen er nogensinde forkerte.

https://mettekrejberg.dk/

Følg med på Facebook

© mettekrejberg.dk 2022 | Behandlinger for krop, sind og sjæl | Haldrupvej 18C, Søvind, 8700 Horsens|                              tlf. + 45 20829250